The Best of Woobla




Nu vet vi (både ni och vi) att det inte hänt så mycket här på bloggen på sista tiden och det är pga problem med datorer och utbränning, vi ber om ursäkt. Men (!) vi är stolta att få presentera "The Best of Woobla", en samling som kommer att komma alldeles snart på DVD med det bästa från hela Woobla trilogin.
Sen kan vi också meddela att vi arbetar för fullt med vår nya webbshow/serie "Veckans Skit" som kommer att gå av stapeln vid höst. Men tills dess så njut av denna samling! Mer info hur du kan köpa den och när du kan köpa den kommer snart. Följ oss gärna på facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Woobla/193042217465?ref=ts

Ha de härligt så länge!




(För er som känner er förvirrade av tanken att "Woobla 3 - Don't Do Köttfärs" precis släpptes och bara en månad efter släpps en "Best of" kommer här en förklaring. Vi har haft problem med huvuddatorn där allt material kommer ifrån och lyckades bara bränna ut 20 exemplar av Woobla 3-filmen och de är stort sätt slutsålda. Så vi kände att det var nödvändigt att släppa en samling med tanke på att vi inte har kvar själva långfilmen på någon dator, utan vi har bara alla sketcher i små "pizzabitar". Så vi gör en ny och bättre långfilm med det bästa från oss. 'So far, so good!' Återigen ber vi om ursäkt.)

RSS 2.0